loading...
ایران ارشیتکت کار
roghaye بازدید : 54 شنبه 09 شهریور 1398 نظرات (0)

5 روش آسان برای ساخت سایت رایگان

5 سایت ساز داخلی و خارجی را به شما معرفی کنیم که امکان ساخت سایت را برای شما فراهم می آورند و جزء بهترین ابزارهای طراحی سایت رایگان به حساب می آیند،

پیشنهاد می کنم برای شروع ساخت سایت رایگان فقط یکی از این سایت سازها را انتخاب کنید.

چرا که با استفاده از یک سایت ساز می توانید بر چگونگی کار سایت سازهای دیگر نیز پی ببرید و نحوه کار را به راحتی فرا بگیرید.

1- سایت ساز Wix، اولین پلتفرم طراحی سایت رایگان

 

سایت ساز Wix، یک ابزار ساخت سایت آنلاین است، که از طریق مرورگر وب در دسترس است.

کمپانی Wix یکی از قدیمی ترین کمپانی های سایت ساز در جهان است. اخیرا این کمپانی برای اینکه کاربران خود را راضی نگه دارد،

500 مگابایت فضای هاست(Host) برای ذخیره سازی فایل ها، یک زیر دامنه (Sub domain) ، به همراه تبلیغات برای آنها در نظر گرفته است.

یکی از مزیت هایی که در حالت رایگان سایت ساز Wix وجود دارد این است که، به شما امکان دسترسی به تمامی بخش ها را می دهد و باعث می شود که شما با استفاده از یک اکانت رایگان تجربه استفاده از این سیستم را برای همیشه به خاطر بسپارید.

همچنین اگر نیاز داشتید که واقعا سایتتان را توسعه دهید و بر روی آن کار کنید باید از پلن های پولی آن استفاده کنید.

اما توجه داشته باشید که وب سایت های wix برای کاربران ایرانی قابلیت راست چین شدن را ندارند و فقط ویژه استفاده کاربران خارج از ایران است.

2- سایت ساز وردپرس کاملا رایگان، با هاست و دامنه اجباری

 

 وردپرس یک بسته آنلاین نرم افزاری رایگان و متن باز است که می توانید توسط آن وب سایت های مختلفی را به سرعت ایجاد کنید.

یکی از ویژگی هایی که درباره وردپرس می توان نام برد این است که این نرم افزار فقط بر روی یک وب سرور نصب و اجرا می شود و قابل نصب به صورت نرم افزاری بر روی مک یا ویندوز و سیستم عامل دیگری نیست.

وردپرس یک سایت ساز همه کاره است، این سیستم مدیریت محتوا (CMS)، توسط بسیاری از برندهای معتبر جهان استفاده می شود مانند: BBC, Wired,Beyonce,Vogue و ...

در حال حاضر وردپرس یکی از محبوبترین سیستم های مدیریت محتوا می باشد که 30 درصد وبمستران از آن استفاده کرده و سایت ها را با این CMS ساخته اند.

 

شما می توانید از وردپرس برای ساخت وب سایت ها، وبلاگ های کلاسیک، فروشگاه تجارت الکترونیک، وب سایت های کسب و کار، انجمن ها، شبکه های اجتماعی و هر چیز دیگری استفاده کنید.

اما باید در نظر داشته باشید، وردپرس با توجه به اینکه بهترین سیستم مدیریت محتوای رایگان

و متن باز است (متن باز به این معناست که هر فردی با دانشی در برنامه نویسی می تواند سیستم مدیریت محتوا را بر اساس نیازهای خود شخصی سازی کند)،و اما آنچنان هم رایگان نیست.

3- سایت ساز سایت بیلدر SiteBuilder

 

سایت بیلدر ( Site Builder )، یکی دیگر از سایت سازهای آنلاین خارجی است که اخیرا استقبال خوبی از آن شده و مورد توجه بسیاری از وبمسترها قرار گرفته است.

 

سایت بیلدر قابلیت خوبی که نسبت به سایر سایت سازها دارد، این است که دارای ادیتور   Drag & Drop است.

همین قابلیت بسیار ساده باعث شده است که بسیاری از افراد به سمت سایت ساز سایت بیلدر بروند و از آن بعنوان پلتفرم اصلی سایت خود استفاده کنند.

اما اگر بخواهیم در مورد سایت بیلدر Site Builder بیشتر توضیح بدهیم، می توانیم بگوییم       که این سایت ساز در عین سادگی توانسته محیطی با تجربه کاربری قوی را در پنل          کاربری برای کاربران خود به ارمغان بیاورد.

4- سایت ساز بهسا وب، راهکار ایرانی طراحی سایت

تا به اینجا به معرفی سایت سازهای خارجی پرداختیم، اما به نظر می رسد که جای معرفی سایت سازهای ایرانی نیز خالی است.

بهسا وب شرایط مناسبی را برای کاربران خود فراهم آورده است، ابتدا کاربران با توجه به نوع نیاز خود، پکیج مورد نظر را انتخاب کرده و درخواست خود را ثبت می کنند،

سپس بهسا وب به هر وب سایتی که به تازگی عضو سامانه خودش شده باشد، مهلت استفاده 1 روز از سیستم سایت ساز را می دهد و این ویژگی به افراد کمک می کند که بتوانند سریعتر و راحتتر تصمیم بگیرند و همچنین آشنایی قبل از خرید نیز پیدا کنند.

5- سایت ساز پرتال، راهکار جامع راه اندازی و طراحی سایت

سایت ساز Portal یک سایت ساز ایرانی است که توسط تیمی از برنامه نویسان حرفه ای      بعد از 4 سال تلاش شبانه روزی طراحی و اجرا گردیده است.

فکر می کنم کمتر کسی وجود دارد که در فضای وب فعال باشد و نام سایت ساز پرتال            را نشنیده باشد!

سایت پرتال، یک سایت ساز بومی است که توانسته است برخی از سختی های طراحی سایت را برای علاقه مندان فضای وب از میان بردارد.

 

هزینه مناسب، پشتیبانی 24 ساعته، آموزش های رایگان، تعداد بالای مشتریان راضی از عواملی است که باعث شده است، سایت پرتال در بین ایرانی ها محبوبیت خاصی را به دست آورد.

ناگفته نماند که می توانید از سایت ساز یا فروشگاه ساز پرتال به مدت 7 روز به صورت رایگان استفاده کنید و در صورت رضایت پنل اصلی خود را خریداری نمایید.

اخیرا شرکت پرتال، از فروشگاه ساز خود هم رونمایی کرده است. فروشگاه سازی که به جرات می توان گفت قابل رقابت با نمونه های داخلی و خارجی است.

 

این شرکت 3 روش طراحی سایت را به شما ارائه می دهد:

1- طراحی و ساخت سایت توسط خودتان:

در این روش زمانی که شما یکی از پکیج های سایت ساز یا فروشگاه ساز این شرکت             را تهیه می کنید،                                                                                                      می توانید با ورود به پنل مدیریت خودتان، طرح و قالب دلخواهتان را ویرایش و بر روی سایت    آپلود کنید.

2- طراحی و ساخت سایت توسط پرتال:

در این روش متخصصین پرتال وب سایت شما را با طرح و امکانات دلخواه آماده کرده و پس از بررسی و تایید شما، طرح اصلی را بر روی سایت شما آپلود می کنند.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 59
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 51
  • باردید دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 76
  • بازدید ماه : 67
  • بازدید سال : 1,068
  • بازدید کلی : 3,903